Tredobling av ansatte i Nokas Skadedyrkontroll

Med Nokas-konsernet inn på eiersiden, spiser det nye selskapet Nokas Skadedyrkontroll seg bit for bit inn i markedet. På et drøyt år har de gått fra 10 til 34 anatte på lønningslisten og flere skal det bli - for vekstambisjonene i kjent Nokas-stil høye. 

tredobling av ansatte 
 Bilde fra venstre: Kenneth Ervik, Pål Wang og Emil Blom Onshuus

Nokas Skadedyrkontroll er et resultat av fusjon og sammenslåing av flere mindre skadedyrselskaper rundt i Norge. Nokas kjøpte seg opp 10% gjennom en rette emisjon og har opsjon på å øke andelen til 34% i 2019. I januar 2016 flyttet det nye selskapet inn i Nokas-bygget med 10 ansatte på lønningslisten. Nå drøye året etter har selskapet 34 ansatte og fortsetter å vokse.

- Mye har skjedd siden den gang, veksten er enorm og det har tatt helt av, sier nyansatt daglig leder Emil B. Onshuus i Nokas Skadedyrkontroll.  

- Det har vært veldig gøy å være med å skape arbeidsplasser. Vi har fått på plass et team som er engasjert- og faglig dyktige, sier skadesjef Kenneth Ervik. 

Markedet i dag domineres av aktører som Anticimex, Rentokil og Pelias. Enn så lenge ligger Nokas Skadedyrkontroll på en fjerdeplass, for målet er å ta bit for bit av markedet og bli landets ledende. De er allerede godt på vei, og har kontorer flere steder rundt om i landet. Synergieffekter med Nokas konsernet sin eksisterende kundebase har gitt selskapet vind i seilende. 

Utdrag fra artikkel i Byavisen 10.05.2017.  


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...