Søker nye skadedyrbekjempere i hele landet

Nokas Skadedyrkontroll er er i sterk vekst og Norges raskest voksende skadedyrselskap. Vi ønsker derfor å styrke landets beste team av skadedyrteknikere og søker etter dyktige fagfolk over hele landet. 

 

Som tekniker hos oss vil du få mye ansvar og bli faglig utfordret hver eneste dag. Vi jobber mot de største forsikringsselskapene i landet og løser hver dag større og mindre problemer. Har du lyst å være med på laget i Norges mest spennende skadedyrselskap? Mer informasjon om stillingen. LES HER. 

Mer informasjon om Nokas. LES HER.


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...