Import- og salgsrettigheter for BioZone produkter

Nokas Skadedyrkontroll får import- og salgsrettigheter for BioZone Scandinavia sine produkter i Norge. Selskapene har samarbeidet i mange år, men med denne endringen vil vi kunne øke tilstedeværelsen og satse ytterligere på BioZone sin teknologi fra 2018. 

 

For ytterligere å styrke salgsorganisasjonen for BioZone produkter i Norge har BioZone Scandinavia gitt den eksisterende importøren Nokas Skadedyrkontroll, import- og salgsrettigheter i Norge. Avtalen er gyldig fra 01.01.2018. 

"Med denne endringen vil vi øke vår tilstedeværelse i det norske markedet" uttaler Pär Ederstål i BioZone Scandinavia. 

For Nokas Skadedyrkontroll gir dette nye muligheter. BioZone produkter bidrar til at vi kan bygge en enda sterkere avdeling for luktskader og inneklima. 

For mer informasjon om BioZone. LES HER. 

 


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...