Søker etter kontormedarbeider på faktura- og support

Nokas Skadedyrkontroll AS er i rask vekst og søker derfor etter en dyktig og fleksibel medarbeider til vårt hovedkontor i Tønsberg. Da nåværende eier av stillingen går over i en prosjektstilling søker vi i første omgang et 6 måneders vikariat, med mulighet for forlengelse/fast ansettelse.

Spennende mulighet i et markedsrettet og innovativt skadedyrselskap.

Stillingen innebærer å utøve kontorstøtte og førstelinje support for våre teknikere, samt ferdigstille og fakturere utførte jobber. Som ansatt hos oss vil du oppleve en hektisk, uformelt og utfordrende hverdag, hvor det forventes at du bidrar der det trengs.

Nokas Skadedyrkontroll AS tilbyr tjenester innen skadedyrkontroll, matvaretrygghet og innemiljø. Målet vårt er å trygge helse og verdier ved hjelp av mennesker og teknologi. Dette oppnår vi ved å fokusere på forebyggende tiltak som sikrer et trygt og sunt innemiljø. Alle våre tjenester bidrar til å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og leveres enkeltvis eller sammen med andre tjenester i Nokas.

Vil du vite mer om stillingen? LES HER.


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...