Vi søker etter flere dyktige medarbeidere

Vi jobber med de største forsikringsselskapene i landet og opplever en økende etterspørsel etter tjenester knyttet til skadedyr. Vi styrker derfor vårt eminente team med enda flere dyktige skadedyrteknikere i Rogaland og Operative prosjektlederer / kontormedarbeidere til hovedkontoret.

Som ansatt hos oss vil du få mye ansvar og bli faglig utfordret hver eneste dag. Du vil treffe mange hyggelige og dyktige kollegaer som støtter og utfordrer deg hver dag, slik at vi sammen utvikler oss til å bli de beste til å håndtere skadedyroppdrag for forsikringsselskaper. 

Send din søknad til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller se full utlysninger og søk her: 

 

Tekniker Rogaland/Stavanger: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=127353105

Operativ prosjektleder og kontormedarbeider: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=130873123


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...