Vi søker dyktig skadedyrtekniker – Møre og Romsdal / Ålesund

Vi jobber med de største forsikringsselskapene i landet og opplever en økende etterspørsel etter tjenester knyttet til skadedyr. Vi styrker derfor vårt eminente team med enda flere dyktige skadedyrteknikere.

 

 

 

Arbeidsgiver

Nokas Skadedyrkontroll AS

Stillingstittel

Skadedyrtekniker

Frist

Snarest

Varighet

Fast

 

 

 

 

 

Som tekniker hos oss vil du få mye ansvar og bli faglig utfordret hver eneste dag. Du vil treffe mange hyggelige og dyktige kollegaer som støtter og utfordrer deg hver dag, slik at vi sammen utvikler oss til å bli de beste til å håndtere skadedyroppdrag for forsikringsselskaper. 

Vi søker teknikere som kan dekke følgende områder: Møre og Romsdal / Ålesund.

 

Arbeidsoppgaver

Du vil primært jobbe med befaringer, tiltak og faglig rådgivning hos forsikringskunder. Herunder identifisere årsaken til at skadedyrene er der, bekjempe skadedyrene og anbefale og utføre nødvendig tiltak som sikring og tetting. Du vil hele tiden rapportere på fremdriften i en sak elektronisk. 

Du vil i stor grad jobbe selvstendig og legge opp din egen arbeidshverdag, samtidig vil du være en del av et fremoverlent team med engasjerte, dyktige og dedikerte ansatte. Vårt hovedfokus er at kunden blir tatt hånd om raskt og profesjonelt og at kunden opplever at det var en av de dyktigste teknikerne i bransjen som hjalp dem.

 

Kvalifikasjoner

Erfaring som Sertifisert skadedyrbekjemper fra Folkehelseinstituttet er en fordel.

Førekort klasse B 

Gode norskkunnskaper; muntlig og skriftlig

Praktisk anlagt og byggteknisk forståelse

Godt kjent med bruk av nettbrett/telefon/pc som arbeidsverktøy

Kjennskap til In4mo som rapporteringsverktøy er en fordel

 

Personlige egenskaper

Strukturert
Kundeorientert
Praktisk
Selvstendig
Identifisere seg med Nokas sine verdier: Handlekraft, engasjement, pålitelighet og samarbeid 

 

Vi tilbyr

En fartsfylt hverdag med faglig utfordringer og mange gode kollegaer. Gode lønns- og pensjonsordning. God opplæring og støtte.

Stillingsbrøk: 100%

 

Om arbeidsgiveren

Nokas Skadedyrkontroll AS er et av de raskest voksende selskapene i bransjen. Vi tilbyr tjenester innen skadedyrkontroll, matvaretrygghet og innemiljø. Målet vårt er å trygge helse og verdier ved hjelp av mennesker og teknologi. Dette oppnår vi ved å fokusere på forebyggende tiltak som sikrer et trygt og sunt innemiljø. Alle våre tjenester bidrar til å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og leveres enkeltvis eller sammen med andre tjenester i Nokas

 

Send CV og søknad til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

For spørsmål om stillingen:

Kjell Rune Sivertsen, Avdelingsleder Vest

902 27 788 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Preben Bjørdal, Skadedyrtekniker Møre

938 72 299 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...